Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
 Trendyol 1. Lig: MKE Ankaragücü: 2 - Sakaryaspor: 1
 Trendyol 1. Lig: MKE Ankaragücü: 2 - Sakaryaspor: 1
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
HABERLER>ASAYİŞ
6 Aralık 2011 Salı - 03:56

Tecavüz zanlısına disiplin cezası

Erzurum'un Pasinler ilçesinde Türkçe öğretmeni A.K.'ye tecavüz girişiminde bulunduğu gerekçesiyle Erzurum H Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunurken, havalandırma bahçesinin duvarından atlayarak firar etmeye çalışan tecavüz zanlısına, Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı Cezaevi Disiplin Kurulu tarafından 10 gün hücre hapis cezası, bir yıl da açık görüş yapmama yasağı verildi.

Tecavüz zanlısına disiplin cezası

ERZURUM (İHA) - Erzurum'un Pasinler ilçesinde Türkçe öğretmeni A.K.'ye tecavüz girişiminde bulunduğu gerekçesiyle Erzurum H Tipi Cezaevi'nde tutuklu bulunurken, havalandırma bahçesinin duvarından atlayarak firar etmeye çalışan tecavüz zanlısına, Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı Cezaevi Disiplin Kurulu tarafından 10 gün hücre hapis cezası, bir yıl da açık görüş yapmama yasağı verildi.
Türkçe öğretmeni 23 yaşındaki A.K.'ye tecavüz girişiminde bulunan ve tutuklu bulunduğu Erzurum H Tipi Cezaevi'nden firar etmeye teşebbüs eden Kadir N.'ye Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı Cezaevi Disiplin Kurulu'nca 10 gün hücre hapis cezası, bir yıl ise açık görüş yapmama yasağı verdi. 6 Nisan 2011 tarihinde Pasinler ilçe merkezinde meydana gelen ve Türkçe öğretmeni A.K.'nin okuldan evine giderken Kadir N. ve Ümit A.'nın saldırısına uğramasından sonra DNA örneklerinin Kadir N.'ya ait çıkması üzerine 4
Mayıs gecesi harekete geçen polis ekipleri, fırın işcisi Kadir N. ile işsiz olan arkadaşı Ümit A.'yı gözaltına almış, çıkarıldığı nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'nde 'kasten öldürmeye teşebbüs', 'cinsel saldırı' ve 'hürriyeti tehdit' suçlarından tutuklanarak Erzurum H Tipi Cezaevi'ne konmuştu.
5 Mayıs 2011 günü akşam saatlerinde Erzurum H Tipi Cezaevi'nin havalandırma duvarından atlayarak firara teşebbüs eden Kadir N.'nin sağ ayağı bilekten kırılmış ve cezaevi revirinde tedavi altına alınmıştı. Cezasını çekmek için Oltu L Tipi Cezaevi'ne nakledilen Kadir N.'ye Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı Cezaevi Disiplin Kurulu tarafından 10 gün hücre hapis cezası ile bir yıl ise açık görüş yapmama yasağı verildi. Kadir N.'ye verilen disiplin cezası Oltu L Cezaevi'nde infaz edilecek.
İKİNCİ BİR DAVA AÇILDI
Hakkında Erzurum H Tipi Cezaevi'nden firar etmekten Asliye Ceza Mahkemesi'nde 3-5 yıl arasında hapis cezası istemiyle dava açılan Kadir N. verdiği ifadesinde, "Olay soruşturmasının ardından tutuklanmamdan sonra psikolojim bozuldu. Cezaevine konulduktan sonra, cezaevindeki tutukluların yanı sıra gardiyanların tepkisiyle karşılaştım. Bunaldım, kaçmaya karar verdim. Pişmanım" dedi.
MÜEBBET HAPİSLE YARGILANIYOR
Kadir N., hakkında Erzurum Üçüncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde cinsel saldırı suçunun işlenmesini kolaylaştırmak amacıyla kasten öldürmeye teşebbüs suçundan dolayı TCK'nin 82/1-h maddesi uyarınca 'ağırlaştırılmış ömür boyu hapis', nitelikli yağma suçundan dolayı TCK'nin 149/1-a, c maddeleri uyarınca 10 yıldan 15 yıla kadar hapis cezası almalarını istedi.

 
Horasan’da şüpheli ölüm
 
Köprüköy’de kaçak sigara operasyonu
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Horasan’da şüpheli ölüm
Horasan ilçesinde, bir kişi evinde ölü bulundu.
A.Ü'de hırsızlığa kameralı çözüm
Atatürk Üniversitesi lojmanlarında son zamanlarda meydana gelen hırsızlık ...
Yarınlara emniyetle koşuyorlar
Erzurum'da sokakta çalışan çocuklar, düzenlenen futbol maçında protokol üyelerini 3-1 mağlup etti.
 
Pazaryolu'nda kaza: 2 ölü
Erzurum'un Pazaryolu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını ...
Cumhuriyet caddesinde kaza: 1 yaralı
Erzurum’da meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.
PMYO Zirvesi tamamlandı
Polis Meslek Yüksek Okulu (PMYO) Müdürleri Bayburt Valisi Hasan İpek ve ...
 
BDP Tekman İlçe Başkanı, tutuklandı
BDP Tekman İlçe Başkanı Metin Bingöl, tutuksuz yargılandığı davanın duruşmasında ...
Dadaşkent’te dükkan soyuldu
Erzurum’da bir işyerinden 125 adet çeşitli markalarda cep telefonu çalındı. ...
Gasp zanlısı serbest bırakıldı
Erzurum’da bir kişi 150 TL ve cep telefonun gasp edildiği iddiasıyla polise başvurdu.
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri