Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’dan 5 ayda 46.3 milyon dolarlık dış ticaret
Erzurum’dan 5 ayda 46.3 milyon dolarlık dış ticaret
 Hainler ormanları yakmaya başladı
 Hainler ormanları yakmaya başladı
Hekimlerden Filistin'e destek
Hekimlerden Filistin'e destek
ATAUNİ Veteriner Fakültesinden bilimsel başarı
ATAUNİ Veteriner Fakültesinden bilimsel başarı
EPDK açıkladı: Elektriğe yüzde 38 zam
EPDK açıkladı: Elektriğe yüzde 38 zam
HABERLER>SİYASET
19 Temmuz 2023 Çarşamba - 02:44

Ala'dan benzin bidonlu eyleme tepki

Ala, İYİ Parti Bursa milletvekillerinin AK Parti Bursa İl Başkanlığı önüne boş benzin bidonu bırakma eylemini eleştirerek, “Bir politikaya karşı çıkabilirsiniz bunun yeri Meclis'tir, bunun yeri iktidar partisinin siyasi il başkanlıklarının önüne benzin bidonlarıyla gitmek değildir. ' dedi

Ala dan benzin bidonlu eyleme tepki

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, İYİ Parti Bursa milletvekillerinin AK Parti Bursa İl Başkanlığı önüne boş benzin bidonu bırakma eylemini eleştirerek, “Bir politikaya karşı çıkabilirsiniz bunun yeri Meclis'tir, bunun yeri iktidar partisinin siyasi il başkanlıklarının önüne benzin bidonlarıyla gitmek değildir. Bu yıkıcı bir siyasettir.” dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili ve Bursa Milletvekili Efkan Ala beraberinde eski İçişleri Bakanı ve Erzurum Milletvekili Selami Altınok, Elazığ Milletvekili Ömer Serdar ve Erzurum Milletvekili Mehmet Emin Öz ile birlikte bir dizi ziyarette bulunmak için Gümüşhane’ye geldi. AK Parti Gümüşhane İl Başkanlığı önünde parti yönetimi ve partililer tarafından karşılanan AK Parti Genel Başkanvekili Ala, daha sonra parti binasına çıkarak partililere seslendi. Gümüşhane’nin 28 Mayıs seçimlerinde AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verdiği destekten dolayı teşekkürlerini ileten Ala, İYİ Parti Bursa milletvekillerinin akaryakıta yapılan ÖTV zammını protesto için AK Parti İl Başkanlığına boş benzin bidonu bırakma eylemlerini eleştirerek, bunun yıkıcı bir siyaset olduğunu söyledi.

“Sandıkta bulamadıklarını sokaktan ummaktadırlar”

Politikalara karşı çıkmanın yerinin sokak değil Meclis olduğunu ifade eden AK Partili Efkan Ala, “Biz Türkiye’yi istikrar içerisinde hedeflerine doğru taşımaya çalışırken milletimizle hemhal olamayıp onlarla yeterince iletişim kuramayanlar, yani onların iradesini alamayıp büyük seçim yenilgileriyle ve sonra da kendi iç kargaşalarıyla uğraşan bazı siyasi partiler sandıkta bulamadıklarını sokaktan ummaktadırlar. Bu tehlikeli bir oyundur. Türkiye bunu daha önce defalarca görmüştür ve bu millet ağır bedeller ödemiştir bu siyaset anlayışının neticesi olarak. Biz herkesin siyasetini politik platformlarda yapmasının doğru olduğunu düşünüyoruz ve herkese de bunu tavsiye ediyoruz. Bir politikaya karşı çıkabilirsiniz bunun yeri Meclis'tir, bunun yeri iktidar partisinin siyasi il başkanlıklarının önüne benzin bidonlarıyla gitmek değildir. Bu yıkıcı bir siyasettir. Biz çok gördük böyle siyasete yakışmayan, siyaset dışı veya siyasetin asla kabul edemeyeceği tavırları çok gördük ve bunların hepsiyle de siyaset yoluyla baş ettik ve bu baş etmenin başarısının adıdır AK Parti” dedi.

 

“Milletin hatırlamak bile istemediği yöntemlerle siyaset yapmak artık mümkün değildir”

Sokak eylemlerinin siyasetçilerinin tarzı olamayacağını söyleyen Ala, “Milletimize 1970’lerde ondan önce ve sonra sokaklarda olan ve bu milletin bir daha hatırlamak bile istemediği yöntemlerle artık siyaset yapmanın mümkün olmadığını herkesin bilmesi gerekir. Politikaları beğenmeyebilirsiniz, bunu politik platformlarda dile getirirsiniz. Şu anda Meclis açık, meclisimiz iş başında, mecliste basın toplantısı yapmak mümkün yani meşru birçok yöntem var. Bunlardan hiç başvurulmaması gereken sokakta siyaseti, sokakta eylem olarak yapmaktır. Sokak eylemleri siyasetçinin tarzı olamaz. Bunlar sokak eylemidir. Sokak eylemi siyasetçinin tarzı olamaz o zaman sana niye ihtiyaç var. Siyaset sözüyle, politikasıyla milletin önüne çıkar önerilerini sunar eleştirilerini paylaşır kararı da takdiri de millete bırakır. O bakımdan ben Türkiye’nin bu şık, kaliteli ve standardı yüksek siyaset anlayışının somut hali olan AK Parti’nin buradaki temsilcileri olarak sizlere şükranlarımı sunuyorum ve böyle siyaset yapanların arkasında durduğunuz için şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

 
Banket çalışması yapan işçiye otomobil çarptı
 
Alanyaspor Erzurum kampını sürdürüyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Milli hedef doğrultusunda yeni ufuklara
Kurtulmuş, ‘Artık Türkiye dünya siyasetinde dengeleri sağlayabilecek önemli ...
‘Anavatan ve KKTC daha güçlü yarınlara’
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş , ‘Kıbrıs ...
Erdoğan: 'Biz ‘sözünün eri’ bir partiyiz'
Erdoğan, ‘Biz, seçim dönemi atıp tutan, sonra bir daha ardına bakmayanlardan ...
 
‘Şehitlere rahmet, hainlere lanet’
Karaman, '“İçimizde yumru yumru acımız; yüreğimizde 30 yıldır dinmeyen ...
Uçar: ‘AK Belediyecilik bir vizyon belediyeciliğidir’
Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, “AK Belediyecilik bir vizyon belediyeciliğidir. ...
Aydın: 'Unutmadık, unutturmayacağız'
MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, ...
 
Doğu’da AK gündem
AK Parti Erzincan il Başkanlığına Mehmet Cavit Şireci, Kars İl Başkanlığına ...
Yurdagül’den 100’üncü yıl çağrısı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, ”23 ...
 İYİ Parti'de Başkanlık Divanı belirlendi
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener başkanlığında toplanan genel idare ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’da öncelik ne olmalı?

Mevcut kadro korunmalı
Önce Hakan Kutlu ile sözleşme yenilenmeli
Tüm takım yenilenmeli
Yeni Stadyum inşaatı başlamalı
Büyükşehir Taraftara Erzincan’a ulaşım desteği vermeli
Erzurumspor’a mali destek kampanyası başlatılmalı
Erzurumspor’un mevcut kadrosuna özel pirim verilmeli


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri