Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
 Trendyol 1. Lig: MKE Ankaragücü: 2 - Sakaryaspor: 1
 Trendyol 1. Lig: MKE Ankaragücü: 2 - Sakaryaspor: 1
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
HABERLER>GUNCEL
11 Ocak 2012 Çarşamba - 00:13

Gözyaşlı kutlama

10 Ocak Gazeteciler Günü Tüm yurtta olduğu gibi Doğu Anadolu Bölgesi’nde de çeşitli etkinliklerle kutlandı. Erzurum’da siyasiler yayımladıkları mesajlarla Gazetecilerin gününü kutlarken, en anlamlı etkinlik Van’da gerçekleştirildi. Van’daki etkinlik kapsamında depremde yaşamını yitiren Erzurumlu Gazeteci Sebahattin Yılmaz ve Cem Emir gözyaşlarıyla anıldı.

Gözyaşlı kutlama

ERZURUM (İHA) - KUDAKA Genel Sekreteri Dr. Rıfat Altan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutladı.Dr. Altan yayınladığı mesajda şunları kaydetti; “Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olan medya, toplumumuzun gözü kulağı gibidir. Zor şartlarda görev yapan vefakâr basın mensuplarımız, üstlenmiş oldukları misyon ile daima bağımsız, ilkeli, doğru, tarafsız şekilde çalışarak halkın haber alma hakkını sağlamışlar; çoğulcu demokrasinin önemini bir kez daha ortaya koymuşlardır. Bu vesile ile sektör içerisinde emek veren tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarım.”
BEÜ’DE TÖREN
Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ), 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle bir program düzenledi.Üniversitenin konferans salonunda, Anadolu Ajansı (AA) Denetim Kurulu Üyesi Hacı Mehmet Gani tarafından 'Basın Özgürlüğünün Kapsamı ve Sınırları' konulu bir konferans verildi.
Konferans öncesi kısa bir konuşma yapan BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Doğru, Bitlis'te görev yapan basın mensuplarının Çalışan Gazetecilerin Günü'nü kutladığını belirtti.
Doğru, konuşmasının devamında, "Aşağı yukarı 3 buçuk yıldır burada görev yapıyorum. Görev yaptığım sürede gerek yerel basın gerekse ulusal basın özellikle yerel basında görmüş olduğum destekten ötürü kendilerine teşekkür ederim. Bitlis'teki basın mensupları bütün programlarımıza ve yaptığımız çalışmalarımıza ne kadar işleri olursa olsun Üniversiteyi birinci sıraya koyup gelip programlarımızı izleyip haber yaptılar. Bunun için tekrar teşekkür etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.
TEŞEKKÜR BELGESİ
Daha sonra Doğru tarafından gazetecilere birer teşekkür belgesi ile çeşitli hediyeler takdim edildi.
AA Denetim Kurulu Üyesi Hacı Mehmet Gani, verdiği konferansta basının ne denli ciddi ve önemli bir iş yaptığına değindi. Gani, "Gazeteciler tabiri caizse beşikten mezara görevlerini ifa ediyor. Aynı zamanda doğruları gündeme getirmek, kamuoyunu doğru bir şekilde bilgilendirmek, üzere gerçekten toplumun önemli bekçilerindir. Gazeteci tanımı yapmak gerekirse 5953 basın mesleğinde çalışanlarla çalıştırılanlar hakkındaki kanunun ilgili maddesinde gazeteci tanımı yapılıyor. Gazeteci haber ajanslarında, radyolarda, televizyonlarda ve gazetelerde fikir ve sanat üreten ve bu işlerle uğraşan kişiler olarak tanımlanıyor. Bu çerçevede görevleri özgür bir biçimde ifa edebilmeleri, elde etmiş oldukları haberi, bilgiyi ve düşünceyi muhatap kitleye ve kamuoyuna aktarabilmeleri için önündeki sınırların belirli ölçülerde kaldırılması gerekiyor" diye konuştu.
Konferanstan sonra Rektör Doğru tarafından Hacı Mehmet Gani'ye Bitlis'e geldiği için bir teşekkür plaketi sunuldu. AA Denetim Kurulu Üyesi Hacı Mehmet Gani ve Rektör Doğru, konferansın ardından gazetecilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
BİTLİS VALİSİ YILMAZ'IN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz, 10 Ocak Gazeteciler günü münasebeti ile bir kutlama mesajı yayımladı.
Vali Yılmaz, mesajında Toplumda demokrasi kültürünün yerleşmesi ve demokrasinin sağlıklı işlemesinde en rolün basın yayın organları olduğunu belirtti.
Yılmaz, mesajının devamında ise "Toplumun gözü, kulağı ve sesi olma görevini üstlenen bağımsız ve özgür bir basın, ülkemizin bağımsızlığı ve toplumumuzun özgürleşmesinin de güvencesidir. İlkeli, tarafsız ve sorumlu gazetecilik anlayışı doğrultusunda olaylara farklı bakış açıları getirerek, çok sesliliğe ve çok düşünce özgürlüğüne de katkıda bulunan şeffaf ve açık bir toplum olma yönündeki çabalara da bu işleviyle destek olmaktadır. Doğru ve tarafsız haber verme görevini yerine getiren basın mensuplarımızın özverili çalışmalarını takdir ediyor, hak ettikleri standartları ve ekonomik imkanlara kavuşmalarını temenni ediyor ve tüm basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyorum" dedi.
VALİ YENİGÜN’DEN ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJI
Erzincan Valisi Selman Yenigün, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.Vali Yenigün mesajında; “Cumhuriyetimizin ve demokrasimizin temel unsurlarından biri olan basınımız, demokratik düzenin sağlıklı işlemesi açısından vazgeçilmezdir. Olayları, ilkeli yayıncılık anlayışının bir gereği olarak tarafsız bir şekilde halka aktarmak, basının başlıca görevi, doğru ve zamanında bilgi almak da vatandaşın en doğal hakkıdır.Basın, her zaman ve her koşulda, kamu yararını göz önünde bulundurarak, yansız ve ilkeli habercilik anlayışını benimsemeli, bir kamu görevini yerine getirmenin bilinciyle gazetecilerimiz, ülke gerçeklerine, milli değerlere duyarlı olmalıdırlar. Kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşarak zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu bir taraftan gelişen olaylar karşısında aydınlatırken, bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getiren Gazeteci arkadaşlarımızın, İlimizin sosyal, kültürel ve ekonomik gelişmesine ve kalkınmasına da büyük katkıları olduğu aşikârdır. En doğru haberi halka ulaştırmak için fedakârca çalışan basın mensuplarımızın çalışma şartlarını kolaylaştırmak, onlara gereken desteği ve katkıyı sağlamak, toplum olarak hepimizin görevidir. Verilen emek ve çaba, paylaşılan fikirler ve duygular ile mesai saatlerinin pek de söz konusu olmadığı bu meslekte kazanılan manevi zenginliğin, ne kadar çok insana ulaşılırsa o oranda artacağına inanıyoruz.İlimizde faaliyette bulunan yerel gazete ve radyolarımızda çalışan tüm fikir işçilerimizin, ulusal ajanslarımızın temsilcilerinin ve habercilerimizin; gazetecilere ekonomik ve sosyal imkânlar sağlayan ve 10 Ocak 1961 tarihinde yürürlüğe giren 212 Sayılı Yasa’nın kabulü nedeniyle ilan edilen “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü” kutlar, ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışından taviz vermeksizin yerine getirdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım.” dedi.
EĞİNLİOĞLU GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI
AK Parti Erzincan İl Başkanı Salih Eğinlioğlu, basın açıklaması yaparak 10 Ocak Dünya Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı. Eğinlioğlu; "Şeffaf, demokratik, açık bir toplumu yaşatan en önemli unsurlardan biri de özgür ve tarafsız basının varlığıdır. Türk basını, önemli ilerlemeler göstermiş, ülkemizin bugün geldiği seviyeye ulaşmasına da değerli katkılarda bulunmuştur. Şüphesiz basınımızın gösterdiği gelişmede en önemli pay, basın çalışanlarına aittir. Basın çalışanları, mesleklerinin gereğini yerine getirmek için fedakarca görev yapmaktadır. Basın çalışanlarının haklarının korunması, sorunlarının çözülmesi, hak ettikleri hayat standartlarına kavuşmaları, onların görevlerini daha iyi yapmalarını sağlayacaktır. Gazetecilerimizin katkılarının yalnız basın sektörümüzü değil demokrasimizi ve dolayısıyla ülkemizi geliştireceği de unutulmamalıdır.Toplumun sağlıklı haber alabilmesi ve olaylara farklı açılardan bakabilmesi için basın özgürlüğünün ve ifade hürriyetinin korunması şarttır. Bugün ülkemizde her türlü fikir özgürce tartışılmakta ve basınımız herkesin düşüncesinin kamuoyuna aktarılması konusunda önemli görev yapmaktadır. Basın özgürlüğü ve ifade hürriyeti kapsamında yaşanan bazı aksaklıklar da hiç şüphesiz ki demokrasimiz geliştikçe ortadan kalkacaktır. Basınımız, görevini yaparken hukukun evrensel standartlarından sapmamalı, kişi haklarına saygıyı asla ihmal etmemelidir. Doğru haber verme, tarafsızlık, özel hayata saygı, basın ve basın çalışanları için yol gösterici değerler olmalıdır. Türk basınının bu ilkeleri her zaman üstün tutacağına inanıyorum.Değerli basın çalışanlarının Çalışan Gazeteciler Günü'nü tebrik ediyor, görevlerini yaparken hayatlarını kaybeden basın çalışanlarını rahmetle anıyor, tüm basın çalışanlarına sevgi ve selamlarımı iletiyorum.” dedi.
MİLLETVEKİLİ IŞIK’IN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Cumhuriyet Halk Partisi Erzincan Milletvekili Muharrem Işık 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak “Ulusal kurtuluş savaşımızda da önemli görevler üstlenen basınımız, Cumhuriyet'in ilanından günümüze kadar ülkemizin gelişimine ve demokratikleşmesine önemli katkılarda bulunmuştur.” dedi.
IŞIK’IN MESAJI
Milletvekili Işık mesajında; “Demokrasinin temel unsurlarından biri olan yazılı ve görsel basının, demokrasinin gelişmesinde, kurum ve kurallarıyla yerleşmesinde, toplumun gelişmesi ve ilerlemesinde büyük bir etkiye sahiptir. Bir ülkede fikir özgürlüğünün işlerlik kazanması, farklı görüşlerin ifade edilebilecek kanallar bulması, ancak gazetecilerin kalemlerinin özgür olması ve çalışma şartlarının iyileştirilmesiyle mümkün olabilir. Ancak bugün ülkemizde 100 ün üzerinde basın emekçisi tutuklu ve çok sayıda gazeteci, görevini yaptığı için hapis cezası talebi ile açılan on binlerce davalara maruz kalmışlardır. Son zamanlarda verilen ağır para cezaları da basını susturma ve basına gözdağı verme amacı taşımaktadır. Basının özgür olması, sağlıklı bir toplum düzeninin inşasına ve güçlü, demokratik bir Türkiye oluşumuna büyük katkı verecektir.Basına yasak ve kısıtlamalar getirilmesi konusundaki her türlü girişime karşı olduğumu bildirir, çok zor şartlar altında haber peşinde koşan değerli basın mensuplarımızın Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlar saygılar sunarım.” ifadelerini kullandı.
KAÜ REKTÖRÜ PROF. DR. SAMİ ÖZCAN’IN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Kafkas Üniversitesi (KAÜ), Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Rektör Prof. Dr. Sami Özcan, çağın en dinamik mesleklerinden birisi olan gazeteciliğin insanlara haber ve bilgi akışını sağlayan çok zor bir görev olduğunu söyledi.
KAÜ Rektörü Prof. Dr. Sami Özcan; “Çağımızın en dinamik mesleklerinden biri olan gazeteciliğin, insanlara haber ve bilgi akışı sağlamak gibi çok zor bir görevi vardır. Bu önemli göreve katkıda bulunan, ulusal ve yerel basının değerli temsilcileri, milletimizin gözü, kulağı, sesi olma ve kamuoyunun haber alma hakkına katkıda bulunma görevini ilkeli, tarafsız, sorumlu gazetecilik anlayışı içerisinde başarıyla yerine getirmektedir ve getirmeye de devam edecektir” dedi.
Rektör Prof. Dr. Özcan, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Yeri geldiğinde fiziksel ve duygusal olarak çok zor şartlar altında çalışmak zorunda kalan, sadece geçimini sağlamak için değil, yaptığı işin manevi boyutlarını da gözeterek her ortamda canı pahasına mücadele veren basın mensuplarımızın en doğru haberi halkımıza ulaştırmak için verdikleri emek ve çaba takdire şayandır. Bu vesile ile gazetecilere bir takım ekonomik ve sosyal haklar sağlamak amacıyla, 10 Ocak 1961 tarihinde yürürlüğe giren 212 sayılı yasanın kabulü nedeniyle ilan edilen “Çalışan Gazeteciler Günü’nü” kutlarken, görevi başında hayatlarını kaybeden basın mensuplarına bir kez daha Allah’tan rahmet diler, medyamızın tüm çalışanlarına şahsım ve Üniversitemiz adına en içten sevgi ve selamlarımı sunarım.”
EMNİYETTEN KUTLAMA
Malatya'nın Darende İlçe Emniyet Müdürü Salih Köken, ilçede görev yapan gazeteci ve ajans muhabirlerini ziyaret ederek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı.
Emniyet Müdürü Salih Köken, Başkomiser Cemil Şen, Komiser Nuh Ali Çil ve Komiser Yardımcısı Ali Fıstıkçı ile birlikte Darende İhlas Haber Ajansı (İHA) Muhabiri İsmet Uğur'u bürosunda ziyaret etti. İlçede görev yapan basın mensuplarının toplumun hassasiyetlerine göre haber yapmasından duydukları memnuniyeti dile getiren Köken, gazetecileri mesai arkadaşları olarak gördüklerini bildirerek, olaylar ve sosyal faaliyetlerin vazgeçilmezlerinden birinin de basın mensupları olduğunu söyledi.
VASİAD 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ'NÜ KUTLADI
Van Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği (VASİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Ali Çiçeksay, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı.
Mesajında, VASİAD olarak bu anlamlı günde basın mensuplarının yanında olduklarını belirten Çiçeksay, gazeteciler gününü kutladıklarını ifade etti. Tarihi anlamada, günü anlamada ve en önemlisi insanı anlamada basının yerini, gelişen teknoloji ve habere erişim kaynaklarıyla daha da iyi anladıklarını vurgulayan Dr. Ali Çiçeksay "Kendini sorgulayan ve geliştiren bir toplumun gereği olan doğru habercilik ilkesini benimsemiş gazetecilerin 23 Ekim Van depremi sonrasında bölgemize gelişi ve sesimiz oluşunun bizim için anlamını tarif etmemize imkan yok. Yeri geldi uykusuz kaldılar, yeri geldi güvenliklerinden ödün verdiler. Nitekim kendileri de bizimle birlikte afetzede oldular. 9 Kasım'da meydana gelen depremde iki değerli basın mensubumuzu maalesef ki kaybetmiş bulunuyoruz. Kendilerine Allahtan rahmet diliyor ve bu günde onların yokluğunun burukluğunu yaşıyoruz. Bölgemizin sesi olup eksikliklerimizi kamuoyuna duyuran ve hala bu eksikliklerin tedarik edilip edilmediğini takip eden tüm basın mensuplarına da bu vesileyle teşekkür ediyor ve tekrar gazeteciler günlerini kutluyoruz" diye belirtti.
VANLI GAZETECİLER, DEPREM ŞEHİTLERİ MESLEKTAŞLARINI UNUTMADI
Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, yaşanan 5,6 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybeden Doğan Haber Ajansı (DHA) muhabirleri ile geçen sene vefat eden gazeteci Aziz Aykaç'ı düzenledikleri törenle andı. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle sabah saatlerinde Akköprü Mezarlığında bir araya gelen gazeteciler, burada gazeteci Aziz Aykaç'ın mezarını ziyaret etti. Dualar okuyarak Aykaç'ın mezarına karanfil bırakan meslektaşları, daha sonra DHA Van Bürosu'nun faaliyetlerini yürüttüğü konteynıra geçti. Yaşanan 5,6 büyüklüğündeki depremde Bayram Oteli'nin enkazında kalarak hayatını kaybeden Sabahattin Yılmaz ve Cem Emir'i anmak için DHA Van Büro Müdürü Feyat Erdemir'i ziyaret eden gazeteciler, şehit meslektaşları için dua okudu.
Daha sonra bir açıklama yapan Van Gölü Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yahya Öylek, yaşanan depremde iki meslektaşlarını kaybettiklerini hatırlatarak, "Şehit meslektaşlarımız için bugün bir mevlit verilecek. Yine geçen sene kaybettiğimiz Van'ın değerli gazetecilerinden Aziz Aykaç'ın mezarını ziyaret ederek dua okuduk. Meslektaşlarımızın da gününü kutluyorum. Belki de bugünü kutlamayı en çok hak eden sizlersiniz. Çünkü 70 gün boyunca ailenizden uzak, haber yaptınız. Ailenizi bırakıp mesleğinizin gereğini yerine getirdiniz. Onun için diyorum, en çok hak eden sizlersiniz" diye konuştu.
“BASIN MENSUPLARI, HİÇ ŞÜPHE YOK Kİ, TAKDİRİN EN BÜYÜĞÜNÜ HAK EDİYOR"
Türk Kızılayı, Dünya Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
Dünya Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayan Kızılay, 144 yıldır yaraları sarmak için gayret gösterdiklerini, insani temeller üzerine inşa ettikleri mücadelelerini duyurmada, geliştirmede ve desteklerini artırmada gazetecilerin büyük desteğine nail olduklarını belirtti. Türk Kızılayı'nın Gazeteciler için yayımladığı mesajında şu ifadeler yer aldı:
"Afet bölgelerinde, sosyal hizmet çalışmalarında, toplum sağlığı için büyük öneme sahip olan kan hizmetlerinde, gerçekleştirdiğimiz tüm yerel ve ulusal etkinliklerde Türk Kızılayı'nın sesi olan, bizi yalnız bırakmayan basın mensupları hiç şüphe yok ki, takdirin en büyüğünü hak ediyor. İhtiyaçları karşılanmış ve acısı dindirilmiş her ihtiyaç sahibinin, yeniden yeşeren umutlarında, yardımseverlerin ve Kızılaycıların olduğu kadar, çalışmalar hakkında kamuoyunu bilgilendiren basın mensuplarının da payı var. Her koşulda ve her ortamda, gece gündüz demeden görevlerini sürdüren gazetecilerin mesleklerine olan bağlılıklarını, aynı koşullarda çalışan bir sivil toplum kuruluşu olarak derinden hissediyor, 'Dünya Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyoruz."
 BYEGM GENEL MÜDÜRÜ KARAKAYA’DAN KUTLAMA
 Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürü Murat Karakaya, "Basın kartının işlevlerinin çoğaltılması çalışmaları, mesleki eğitim programları, özendirme yarışmaları, seminerler, inceleme gezileri gibi etkinliklerimiz, önümüzdeki dönemde kapsam ve içerik olarak daha da zenginleşecektir" dedi.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayınlayan Karakaya, demokrasilerde 4. güç olarak kabul edilen basının işlevini tam olarak gerçekleştirebilmesi, bu alanda çalışanların özlük haklarının, mesleki birikimlerinin ve çalışma şartlarının çağdaş ölçülere uygun hale getirilmesiyle mümkün olacağını söyledi. 10 Ocak 1961'de yürürlüğe giren 212 sayılı yasanın sağladığı imkanların genişletilmesi ve böylece güçlü bir medyanın tesis edilmesi, demokrasimizin gelişimine önemli katkılar sağlayacağını ifade eden Karakaya, "Başbakan Yardımcımız Sayın Bülent Arınç'ın yönlendirmeleri ve katkılarıyla Genel Müdürlüğümüzce sürdürülen çalışmalar, yerel ve yaygın medya mensuplarımızın çalışma şartlarının iyileştirilmesine, mesleki birikimlerinin artırılmasına yöneliktir. Basın kartının işlevlerinin çoğaltılması çalışmaları, mesleki eğitim programları, özendirme yarışmaları, seminerler, inceleme gezileri gibi etkinliklerimiz, önümüzdeki dönemde kapsam ve içerik olarak daha da zenginleşecektir" dedi. Tüm medya mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü tebrik eden Karakaya, başarı dileklerini sundu.

 
İstanbulkapı’ya vefa yatırımı
 
Aksak: ‘Basın toplumun nabzı’
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kar ulaşımı vurdu
Yoğun kar yağışı nedeniyle Yedisu-Erzincan ve Yedisu-Erzurum karayolunun ...
Bu da Zurna çatlatan soğuğu
Erzurum'da hüküm süren Sibirya soğukları folklor ekibi için çalan zurnacının zurnasını çatlattı.
Şenkaya’da deprem
Şenkaya ilçesinde meydana gelen hafif şiddetli iki deprem kısa süreli paniğe neden oldu.
 
'21.Yüzyıl bizim yüzyılımız olacak'
Binlerce şehidi anmak için sivil-asker, devlet-millet hep beraber yürüdüklerini ...
'Büyük bir milletiz’
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar ''Türkiye Cumhuriyeti olarak ...
‘Bebek Katili Fransa’
Iğdır'da Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER), ...
 
Taşlıköylülerden tepki
Olur ilçesinde yapımı devam eden Ayvalı Barajı'nın suları altında kalacak ...
Bunalıma giren genci polis kurtardı
Erzurum'da, cumartesi günü gece bir inşaatın yedinci katındaki merdiven ...
Türk Milleti tek yürek..
‘Türkiye Şehitleriyle Yürüyor’ etkinliğine katılan binlerce vatandaş ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri