Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Değirmenler Höyüğü tarihi aydınlatacak
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Voleybolda Emniyet Müdürlüğü farkı
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
Büyükşehir’den Şehir Hastanesi bağlantı yolu projesi
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
EİT 2025 hazırlık süreci devam ediyor
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
Karayazı’da sağanak yağış sele dönüştü
HABERLER>SİYASET
13 Şubat 2012 Pazartesi - 17:04

‘Önceliğimiz milli kültüre hizmettir’

Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz de, belediyelerin asli görevlerinin şehri fiziki anlamda geliştirip, dönüştürürken, sosyal ve kültürel açıdan düzenleyeceği etkinliklerle şehre vizyon kazandırmak gibi bir sorumlulukları olduğunu kaydetti.

‘Önceliğimiz milli kültüre hizmettir’

ERZURUM (İHA) - Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şubesi Başkanı Rıdvan Canım, şehrin sanatsal ve kültürel dokusunun gelişmesine katkılarından dolayı Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz’e teşekkür plaketi verdi.
Yeni Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Başkan Cengiz’i makamında ziyaret eden Doç. Dr. Rıdvan Canım, şehrin kültürel yaşamına katkılarından dolayı teşekkür etti.
Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şubesi olarak, Erzurum’un kültürüne, sanatına, edebiyatına ve sosyal gelişimine katkı sağlamak amacında olduklarını kaydeden Canım, “Şehrimizin kültürel değerlerinin yaşatılması ve şehrin mayasını oluşturan değerlerin yükseltilmesi noktasında üzerimize düşeni yapmanın gayretindeyiz. Bu noktada özelikle şehirdeki yerel yönetimlerle her zaman işbirliği ve dayanışma içerisinde olmaya hazırız. Aziziye Belediyesi de bu manada düzenlediği uluslararası sempozyum, şiir şöleni ve etkinliklerle şehri ulusal vizyona taşımış ve çok önemli etkinliklerin altına imza atmıştır. Bu bağlamda düzenlemiş olduğunuz etkinliklerden dolayı sizleri kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum.” dedi.
CENGİZ: KÜLTÜREL VE SANATSAL ETKİNLİKLER ŞEHRE VİZYON KAZANDIRIYOR
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz de, belediyelerin asli görevlerinin şehri fiziki anlamda geliştirip, dönüştürürken, sosyal ve kültürel açıdan düzenleyeceği etkinliklerle şehre vizyon kazandırmak gibi bir sorumlulukları olduğunu kaydetti.
Belediyecilik faaliyetlerini aksatmadan sürdürürken, sosyal ve kültürel etkinliklere de önem verdiklerinin altını çizen Başkan Cengiz, “Belediyelerin görevi hizmet alanındaki bölgeyi her bakımdan yeniden imar etmektir. Bu bağlamda sosyal ve kültürel faaliyetler de şehrin dokusu, vizyonu ve ufku anlamında büyük önem arzediyor. Aziziye Belediyesi olarak, imkanlarımız ölçüsünde çok önemli ve de anlamlı etkinlikler gerçekleştiriyoruz. “Bağımsızlığının 20. yılında Türkiye- Azerbaycan İlişkileri” ve “Türkiye-Azerbaycan Şair ve Ozanları Gecesi” ile uluslararası etkinlikler düzenlerken “2011 Mehmet Akif Yılı Konseri” de şehrimizin kültürel vizyonuna katma değer sunmuştur. Belediye olarak üstlendiğimiz sorumluluğun farkında ve bilincindeyiz. İmkanlarımız el verdiği sürece de bu tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, bir süre önce yapılan kongre ile göreve gelen Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şubesi Yönetim Kurulu Üyelerine de başarılar diledi.
Daha sonra Doç. Dr. Rıdvan Canım, Başkan Cengiz’e teşekkür plaketi sundu.
Türkiye Yazarlar Birliği Erzurum Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Rıdvan Canım ile birlikte M. Hanefi İspirli, Ekrem Karadişoğulları, Yaşar Genç ve Harun Kazan da ziyarette hazır bulundu.

 
‘Kazandığımız için mutluyuz’
 
Sosyal Sorumlulukta yeni adım
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Ayaz Bey... 14 Şubat 2012 Salı 11:28

Şehrin kültürü.... Milli Eğitim ve kuruluşları, Kültür Bakanlığı ve mahalli birimleri,Koskoca iki üniversite bu şehirde var ve işleri bu iken; Allah aşkına bu belediyeler kültür mültür halıcık yok terzilik yok aşcılık gibi kendi üzerine lüzumu olmayan bu işlerden ELLERİNİ ÇEKSİNLER!!! Son bir yılda 2 kez giddiğim ılıca kapcılarından iğrenerek çıktım.... dadaşkentte imar yolları açılmamaış elli yıldır tarlalar kenti dadaşikentte bir tane banka bir tane doğru düzgün alışveriş merkezi vb. işler yeni imar bölgeleri açmak varken şiir kitapları ile millete göndem belirlemenin hiç alemi yok HERKES KENDİ İŞİNE BAKSIN!!! Ayaz Bey'den Selamlar...

Yorumu oyla      6      4  
misafir 14 Şubat 2012 Salı 09:24

Fuhuş cetesi ne oldu.

Yorumu oyla      6      4  
misafir 14 Şubat 2012 Salı 09:22

Birbirinizi kandırmayın. millet komediye gülüyor.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Korkut’tan özürlü açılımı
Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Ali Korkut, Kent Konseyi ve Gençlik Meclisi ...
Erzurum bir ilke imza atacak
Erzurum il Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından hazırlanan 33 milyon ...
Mecliste elektronik yoklama
Erzurum İl Genel Meclisinde çift imza dönemi başladı. Meclis üyeleri toplantı ...
 
‘Sağlıkta dönüşüm başarısı’
Sağlık Bakanı Akdağ, Marriott Otel'de düzenlenen Valiler Buluşması'nda, ...
‘Teşvikler kalkınmayı tetikledi’
Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Erzurum Şube Başkanı Yılmaz ...
'Günahı, vebali, açanın boynuna'
İl Genel Meclis toplantısında içkili yer ruhsatı için yapılan başvuru ...
 
Korkut’a başarı plaketi
Marangoz ve Mobilyacılar Odası Başkanı Salih Dikel, Yönetim Kurulu Üyeleri, ...
Kamu Sen’den “Toplu Sözleşme” tepkisi
Türkiye Kamu-Sen Erzurum İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Erzurum - 1 ...
Coşkun güvenoyu aldı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Oltu İlçesi 10. Olağan Kongresi yapıldı. ...
 
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri