Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
30 Büyükşehir’in nüfus sıralaması açıklandı
30 Büyükşehir’in nüfus sıralaması açıklandı
Erzurum nüfus yoğunluğunun en düşük olduğu 7'inci İl
Erzurum nüfus yoğunluğunun en düşük olduğu 7'inci İl
Erzurum’da 2 ilçede artış, 18 ilçede düşüş
Erzurum’da 2 ilçede artış, 18 ilçede düşüş
Erzurum yabancı nüfusta bölgede ikinci sırada
Erzurum yabancı nüfusta bölgede ikinci sırada
Kuzeydoğu Nüfusu 2 milyon 115 bin 281’e indi!
Kuzeydoğu Nüfusu 2 milyon 115 bin 281’e indi!
HABERLER>EKONOMİ
10 Kasım 2025 Pazartesi - 09:17

Oral’dan 10 Kasım mesajı

Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Oral’dan 10 Kasım mesajı

Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
Mesajında, aramızdan ayrılışının 87’incı yılında Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü sevgi, saygı, özlemle ve rahmetle andıklarını belirten ETB Başkanı Oral; "Türkiye Cumhuriyeti’ni daha yükseklere taşımak, devletimizi dünyanın 10 güçlü ülkesinden birisi yapmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Onun çizdiği hedefler, mücadelesi ve halkına olan güveni her daim bize rehber olacaktır" dedi.
Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, kendisini milletine adamış, bağımsızlık ve özgürlük yolunda karşısına çıkan tüm güçlüklere direnmiş, milletimizin her alanda yücelmesi için yılmadan çaba göstermiş bir liderdir. Atatürk, savaş meydanlarında askeri dehasıyla olduğu kadar, ekonomik gelişme yönünde ortaya koyduğu vizyon ile de Türkiye’nin ufkunu açmıştır. 10 Kasım tarihi, Türk milleti için Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anma günü olduğu kadar, aynı zamanda sahip olduklarımızın değerini bilme ve onun ideallerini gerçekleştirme konusundaki kararlılığına saygı gösterme günüdür. Bir milletin geleceğinin nasıl değişebileceğini dünya tarihine yazdıran Atatürk’ün 'Bu ulusa ve ülkeye hizmet görevi bitmeyecektir.' sözünü daima ilke edindik. İş dünyası olarak, ekonomimizi büyütme konusundaki kararlılığımızı bir kez daha vurgulamak istiyoruz. Biz de bizden sonraki nesiller de, ülkemizi daha da ileriye taşımak için durmaksızın çalışacağız. Bu duygu ve düşüncelerle aramızdan ayrılışının 87’incı yıl dönümünde Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm Şehit ve Gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, aziz hatırları önünde saygıyla eğiliyoruz."

 
'Erzurum Vatan, Erzurumlu Millet değerindedir'
 
'Atatürk'ü Rahmet ve Şükranla anıyoruz'
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
ABİGEM genel kurulunu yaptı
Erzurum ABİGEM A.Ş.'nin 2024 Yılı Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi.
Erzurum Alışveriş Festivali başladı
Erzurum Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen "Erzurum Alışveriş ...
KUDAKA'dan Yeşil Yaşam Projesi'ne destek
Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) desteğiyle hayata geçirilen ...
 
Gümüş yeni yatırım aracı haline geldi
Türkiye'de altın rekor kırarken, gümüş yeni yatırım aracı haline geldi
ETSO'da Ege gündemi
Ege Bölgesi Dernekler Birliği Federasyonu ETSO’yu ziyaret etti
Şimşek ekonomiyi değerlendirdi
Şimşek, "Vergi ve harçlardaki güncellemenin yeniden değerleme oranı yerine ...
 
ETSO’dan KUDAKA’yla iş birliği
Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası, üyelerinin dış ticaret kapasitelerini ...
Bolat Ticaret Gündemini değerlendirdi
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, "2002'den sonra 22.5 yılda Türkiye'de toplam ...
TZOB'dan 'şapzede' üreticilere destek çağrısı
Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, "Şap ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Emperyalizmin Oyunları
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Erzurum.. Ve Giden Gelmiyor, Acep Nedendir?
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Büyükşehir Halk Pazarları ve Allah Korkusu
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Yapay Zeka İllet mi, Nimet mi?
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Özgür ülke olmanın ilk şartı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Kül Rengi Harita
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeKünye FacebookFacebook TwitterTwitter Günün HaberleriGünün Haberleri